Linda de Mol

Linda de Mol legt haar werkzaamheden de komende tijd neer laat ze weten in een verklaringOok heeft de presentatrice haar relatie met Jeroen Rietbergen verbroken die dit weekend bekende contact. Ze vertelt aan Han Peekel over haar passie voor het vak over haar familie en de grote druk van de roem.


Pin On Linda De Mol

Linda de Mol was al jaren op de hoogte van het seksueel overschrijdend gedrag van haar partner Jeroen Rietbergen in The Voice of Holland.

. En Fidan Ekiz is op 13 februari te. Sanne Wallis de Vries komt 6 februari langs. Buitengewoon pijnlijk voor Linda en John De Mol.

Linda de Mol is zondag 30 januari te gast op NPO 1. Op 12 januari 1979 werd hun zoon Johnny geboren. Ook vertelt ze veel komische anekdotes opnieuw.

Op 24 juli 1976 trouwde De Mol met de tien jaar oudere Nederlandse zangeres Willeke Alberti. Nederland in de ban van schandaal in The Voice en wellicht zullen er nog namen vallen. Hierin werden zijn zus Linda en haar kinderen bedreigd en werd er een geldbedrag geƫist.

De Mol ontving vanaf oktober 2013 afpersingsbrieven. Ze praat dan onder andere over de vele shows die ze in het theater heeft opgevoerd. In 1980 gingen De Mol en Alberti uit elkaar.


Linda De Mol Dresses For Work Pear Body Shape Fashion


Linda De Mol 725b Beroemdheden Vrouw


Linda De Mol


Linda De Mol


Linda De Mol Vertelt Voor Het Eerst Over Bedreiging Mode Kapsels Lange Kapsels Zangeressen


Linda De Mol 65 Ageless Beauty Woman Face Old Faces


Linda De Mol Kapsels Jachten Mensen


Linda De Mol Natuurlijke Kapsels Haarstijlen Kapsels


Linda De Mol 40 Yr Old Linda Diva Girl

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel